Werkplekonderzoek

Een werkplekonderzoek kan gericht zijn op de fysieke belasting tijdens het werk. Daarnaast kan er ook een werkplekonderzoek worden uitgevoerd naar andere belastende factoren in het werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schadelijk geluid, gassen, dampen en stoffen of binnenklimaat. Een werkplekonderzoek/beoordeling naar deze mogelijk belastende factoren behoort ook tot de mogelijkheden bij Viga Arbozorg.
werkplekonderzoek

De optimale werkplek

Een werkplek die optimaal ingericht is voorkomt fysieke klachten bij medewerkers. Een goede werkhouding, gezond tillen, duwen en trekken kan klachten en daarmee uitval voorkomen.

Wij kunnen diverse werkplekonderzoeken voor u uitvoeren. Dit kan gericht zijn op beeldschermwerk of andere vormen van fysieke belasting. Wij hanteren hierbij diverse methodieken om inzicht te krijgen in belastende factoren door fysieke belasting.

Wij adviseren over mogelijke aanpassingen op basis van de ergonomische principes.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wanneer u gebruik wilt maken van een werkplekonderzoek? Neemt u dan contact met ons op. Op basis van de door u gewenste werkwijze sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

training preventiemedewerker