Bedrijfshulpverlening (BHV)

Een ongeval zit in een klein hoekje. Weten uw medewerkers hoe te handelen in geval van een ongeval of brand?
training reanimatie

Trainingen op maat

Is de kennis van uw BHV-ers gericht op de risico’s binnen uw organisatie? Door kritisch naar uw bedrijfsrisico’s en risicovolle omgevingsfactoren te kijken en deze kennis mee te nemen in het trainen van uw BHV-ers kan veel leed worden voorkomen. Door te trainen binnen uw organisatie in reanimatie, brandbestrijding en ontruiming wordt uw BHV organisatie voorbereid op situaties die zich daadwerkelijk kunnen voordoen. 

Een beginnend brandje blussen kan het risico op schade en letsel voorkomen. Tijdens onze training wordt uw geleerd om een beginnend brandje (prullenbak, vlam in de pan e.d.) met het juiste blusmiddel te blussen. Wanneer een brand zich al verder heeft ontwikkeld dan is vaak de enige optie om de ruimte/het gebouw zo snel als mogelijk te ontruimen.

Tijdens onze training worden u hierbij handvatten en tools aangereikt om dit op een zo adequate wijze te doen. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan het ontruimingsplan en het oefenen hiervan.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wanneer u gebruik wilt maken van één van bovenstaande opties neemt u dan contact met ons op. Op basis van de door u gewenste werkwijze sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

12 + 4 =

reanimatie

Contact

Ellen Kuijn

06 26968233

samenveiligbhv@viga-arbozorg.nl

Kvk nummer: 82631166

BIG reg:

  1. Kuijn-Ottink:99043236330
  2. Lohschelder-Hekkelman: 39032480330