Over VIGA Arbozorg

Over VIGA Arbozorg

Ronald Kuijn is eigenaar van Viga Arbozorg. Van 2005 tot april 2022 is Ronald mede-eigenaar geweest van PRISMA Arbozorg. Daarvoor heeft hij gewerkt bij verschillende landelijke arbodiensten. Ronald is gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige en daarnaast ook Arbeidshygienist. Hij is bij diverse regionale en landelijke arbodiensten betrokken als één van de kerndeskundigen van deze Arbodiensten. Ook is Ronald bestuurslid van de NVVK regio Arnhem, Nijmegen en Oss (ANO)

Al ruim 25 jaar is Ronald werkzaam binnen het arbowerkveld en heeft in die tijd vele organisaties in veel verschillende branches geadviseerd over veiligheid en gezondheid tijdens het werk.

Ronald is gericht op praktisch onderzoek en advies waarbij hij het belangrijk vindt dat het voor werkgevers en werknemers ook toepasbaar is en werkbaar blijft. Ook het geven van trainingen, bijv. preventiemedewerkers.

Netwerk met mij op LinkedIn

Ellen heeft ruime ervaring in de zorg door haar werkzaamheden als spoedeisende hulp verpleegkundige en als anesthesieverpleegkundige.

Zij verzorgt sinds enkele jaren BLS (Basic Life Support) trainingen binnen het ziekenhuis. Zij verzorgt nu ook BHV en reanimatietrainingen voor andere organisaties buiten het ziekenhuis.

Hilda werkt ruim 25 jaar met veel plezier op de SEH in Apeldoorn. In het ziekenhuis geeft zij BLS en AED trainingen aan medewerkers van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen.

Daarnaast werkt Hilda sinds dit jaar als medical research nurse. Samen met Ellen verzorgt zij nu ook BHV en reanimatietrainingen voor andere organisaties buiten het ziekenhuis.