Reanimatie

In een reanimatiecursus leert u reanimeren en een AED (Automatische Externe Defibrillator) bedienen.
training reanimatie

Reanimatie volwassene en kind

De cursus is gericht op het aanleren van vaardigheden die noodzakelijk zijn om de kwaliteit van de reanimatie te optimaliseren. De eerste paar minuten zijn erg belangrijk hoe eerder gestart wordt met reanimeren hoe groter de kans dat er een leven wordt gered.

Stap voor stap leren wij wat u moet doen bij een reanimatie. Onze reanimatietrainingen worden verzorgd door gekwalificeerde trainers met veel praktijkervaring doordat wij werkzaam zijn op de spoedeisende hulp.
Met deze ervaring hopen wij u handvaten te kunnen geven voor u handelen. Wij trainen in kleine groepjes zodat wij iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven.

Graag geven wij trainingen op maat, specifiek voor bijv. organisaties, vriendengroepen of sportverenigingen etc.
U kunt voor de reanimatietraining kiezen uit een basistraining of een herhalingstraining dit kan op onze locatie of op uw eigen locatie. Bij training op locatie leren medewerkers op de juiste wijze te handelen in een voor hun bekende omgeving maar met mogelijk beperkende factoren.

Het is tenslotte een andere ervaring om reanimatie te trainen in een trainingsruimte dan in bijvoorbeeld een lawaaiige productieomgeving of publieke ruimte met allemaal mensen eromheen.

Kinderreanimaties zijn gelukkig maar zeldzaam, maar wat als het dan toch gebeurd? Dan is het fijn om te weten hoe u moet handelen, zeker als u met kinderen werkt of zelf kinderen heeft. Bij kinderen zijn de handelingen anders dan bij de volwassenen, daarbij komt ook nog de emotie!

Graag geven wij u een zelfverzekerd gevoel als vader/moeder of verzorger.

Inhoud Reanimatietraining Volwassene & Kind

Basistraining reanimatie duurt ca 2,5 uur.

Per 6 cursisten 1 instructeur.

  • Theorie reanimatie in stappen
  • Praktijktraining borstcompressie en beademen
  • AED

Herhalingstraining reanimatie duurt ca 1 – 1,5 uur.

  • Opfrissen basiscursus
  • Scenario’s trainen
  • Verstikken / verslikken
  • Stabiele zijligging

De trainingen worden gegeven volgens de NRR (Nationale Reanimatie Raad). De basiscursus reanimatie  wordt vanaf €35,- per persoon gegeven.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wanneer u gebruik wilt maken van één van bovenstaande opties neemt u dan contact met ons op. Op basis van de door u gewenste werkwijze sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

8 + 7 =

reanimatie

Contact

Ellen Kuijn

06 26968233

samenveiligbhv@viga-arbozorg.nl

Kvk nummer: 82631166

BIG reg:

  1. Kuijn-Ottink:99043236330
  2. Lohschelder-Hekkelman: 39032480330